Download algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Identiteit van de ondernemer
 
Naam onderneming: Ayour

Telefoonnummer: 06- 85393029

Emailadres: info@ ayour.nl

Rekeningnummer: 0476448190

IBANnummer: NL58ABNA 0476448190

KVK-nummer: 57678170

BTW-identificatienummer: NL131394290B01

1. Algemeen 

1.1 - Door uw bestelling geeft u te kennen dat u akkoord gaat met de verkoop, betalings- en leveringsvoorwaarden. 

2. Prijzen 

2.1 - De op de website vermelde bedragen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. 

3. Bestellen 

3.1 - Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw bestelling, dit kunt u op werkdagen dezelfde dag verwachten.
 
4. Betalen 

4.1 - Bestellingen worden alleen geaccepteerd met betaling vooraf; via overmaking of online betaling via IDEAL.  

5. Verzending 

5.1  Zodra het verschuldigde bedrag op de rekening van Ayour is bijgeschreven, verzenden wij de bestelde artikelen binnen 2 werkdagen per TNT-post.   
                                                                      
5.2  Ayour kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele vertragingen in de verzending en/of aflevering van de producten door TNT-post.

5.3 Wanneer wij uw bestelling hebben verzonden ontvangt u een track en tracenummer waarmee u op de website van TNT post uw pakket kunt volgen. http://www.postnlpakketten.nl/klantenservice/tracktrace/

6. Transport TNT Post 

6.1  Voor de verzending van uw bestelling maakt Ayour gebruik van de diensten van TNT Post. Ayour is niet verantwoordelijk voor het zoekraken van bestellingen verzonden via de standaard verzendmethode van TNT Post. Nadat de artikelen door TNT Post zijn afgeleverd en in ontvangst zijn genomen door de klant, gaat het risico van beschadiging en verlies over op de klant. 

7.1 Verkeerde bestelling 

7.1  Indien de klant een verkeerde bestelling heeft ontvangen, zal Ayour zorgen voor het verzenden van de goede artikelen. Ook vergoed Ayour de gemaakte verzendkosten volledig. 

8. Voorwaarden retourzending 

8.1  Ruilen of retourneren dient uiterst binnen 10 dagen na ontvangst per e-mail aan ons te worden. Vermeld u in de email uw naam, adres, bank- of gironummer en de reden. U krijgt van ons een bevestiging. U dient de te ruilen of te retourneren artikelen binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling te verzenden aan Ayour. Na deze termijn is de aankoop een feit.

8.2  De verzendkosten en het verzendrisico zijn voor rekening van de klant. De klant blijft tot ontvangst van de goederen bij Ayour verantwoordelijk voor deze goederen. Ayour zal de aankoopwaarde binnen 7 dagen na ontvangst van de retourzending op uw rekening terugstorten. 

8.3- Ayour verzegelt sommige van haar producten met een plastic beschermingskap. Wanneer deze kap is losgescheurd is het product geopend geweest en kunnen wij dit niet meer retournemen.
Dit doen wij om de veiligheid van onze producten te garanderen.

9. Incorrecte retourzending 

9.1 - Ayour behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren,
Indien het producten betreft die:

1 aangebroken en/ of gebruikt zijn.
2 niet in de originele verpakking worden teruggezonden.
3 niet binnen de vastgestelde termijn van 14 dagen in ons bezit zijn.
 
10. Overige bepalingen 

10.1 – Ayour  is niet verantwoordelijk voor druk- , zet- en typfouten, op onze website of in onze flyers waardoor onopzettelijk de verkeerde verkoopprijs is vermeld. Wij behouden ons het recht de verkoopprijzen dan aan te passen. 

11. Persoonsregistratie/privacyverklaring 

11.1 - Ayour verwerkt uw persoonsgegevens in het klantenbestand en deze worden uitsluitend gebruikt voor afhandeling van uw bestelling. Wij verstrekken geen persoonsinformatie aan derden.

12. Aansprakelijkheid 

12.1 - Ayour kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige  lichamelijke, materiële of immateriële schade, die het gevolg zou zijn van het verkeerd gebruik van onze producten.  Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook, die het gevolg is van deze internetsite en/of beslissingen die gebaseerd zijn op informatie uit deze site. 
Wanneer u vragen heeft over het gebruik van een van onze producten zijn wij altijd bereid u hierin te adviseren en wij vragen u dan ook bij twijfel contact met ons op te nemen via onderstaande contactgegevens.

13. Klachtenafhandeling
 

13.1 – Wanneer u onverhoopt niet tevreden bent over onze service of onze producten kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen via ons contactformulier, per  email: info@ayour.nl of per telefoon
06 85393029.


 
 
 | Meer