Arganolie is door haar unieke samenstelling te gebruiken voor vele huid-problemen. Daarnaast is het zeer geschikt voor het haar.

ARGAN TOEPASSINGEN

Arganolie heeft een unieke samenstelling, het bevat het hoogste vitamine E gehalte van de plantaardige olieen. Het bevat tweemaal zoveel vitamine E als olijfolie. Verder bevat argan olie van nature omega 3 en omega 6, het is rijk aan antioxidanten.

Deze combinatie maakt argan tot een unieke olie voor  het lichaam. De olie is prettig om te gebruiken, omdat het niet te vet aanvoelt. Het trekt snel in de huid, en voedt de huid daar waar nodig.

Argan kan door de unieke samenstelling zowel voor de droge als voor de vette huid gebruikt worden.

 HUID:

DROGE VOCHTARME HUID.
VETTE HUID
OUDERDOMSVLEKJES
SCHILFERIGE HUID
PSORIASIS
EXCEEM
ACNE
STRAIE (ZWANGERSCHAPSSTRIEMEN)
ZONNEBRAND
CELLULITE
DROGE GEBARSTEN LIPPEN

HANDEN:

HET HELPT VOOR ZACHTE HANDEN
HET HELPT VOOR ZACHTE GEZONDE NAGELRIEMEN
HELPT TEGEN BROZE NAGELS

LICHAAM:

MASSAGE VOOR SPIEREN EN PIJNLIJKE GEWRICHTEN

HAAR:

PLUIZIG HAAR KRUL- EN KROESHAAR
BESCHADIGD EN GEVERFD HAAR

Op dit moment wordt er in Marokko veel onderzoek gedaan naar de gezondheids-effecten van de culinaire arganolie. Door haar unieke samenstelling blijkt deze arganolie een positief effect te hebben op het voorkomen en verminderen van verschillende ziektes.Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

HOGE BLOEDDRUK

DIABETES
HART- EN VAATZIEKTEN
KANKER

Het dagelijkse gebruik van arganolie kan hierin verbetering geven. 

Onze culinaire arganolie is de eerste persing, daarmee is het de hoogste kwaliteit. Er zijn meerdere aanbieders van arganolie te vinden op internet, maar weinig hebben de hoogste eerste persing kwaliteit. 

Het gehele productieproces van onze culinaire arganolie verloopt met de hand, van het selecteren van de noten, tot het persen. 
Wij waarborgen deze kwaliteit door alleen van een door ons geselecteerde organisatie onze olie in te kopen. 
 

KOKEN MET ARGANOLIE

Arganolie is op diverse manieren te gebruiken, in de Marokkaanse keuken wordt het vaak in salade gebruikt. Het wordt ook met brood gegeten, wanneer mensen samenkomen. Ze snijden dan het brood in stukken en dopen het in de arganolie. Dit eten ze met een kopje Marokkaanse muntthee.

Arganolie wordt ook gebruikt in soep, het geeft hieraan een bijzondere extra smaak. | Meer